امروز:دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
زمان انتشار : سه شنبه, تیر 10ام, 1393 | پرینت مطلب |مهران فاطمی| بازديد: 12,471 بار

”هارپ“مخرب ترین سلاح دنیــا

هارپ را نمیتوان قطعی دانست اما نمیتوان آن را هم نادیده گرفت، در گوگل اگر ”هارپ“ را جستجو کنید خواهید دید که هزاران سایت و مطلب در باره آن نوشته شده است. اگر از ”هارپ“ با خبر باشیم میدانیم که چه کسانی هر بلائـی که دلشان می خواهد بر سر مردم  می آورند و اخبــار و رسانه های دنیـا هم،  آن را بعنـوان پدیده طبیعی معرفی می کنند.

حوادث طبیعی در طول میلیون ها سال طبیعی بوده اند به غیر از چند دهه ی اخیر، که این حوادث برخی طبیعی و برخی دیگر از طریق تکنولوژی های پیشرفته تولید شده اند و جان و مال مردم  را گرفته و همچنان می گیرند.    این حوادثِ  به ظاهراً طبیعی (مثل زلزله، طوفان ها، خشکسالی ها و سیل های عجیب و غریب) را امروزه از طریق فرستادن امواج ماکرو ویو (microwave) از ماهواره ها و پروژه های هارپ میتوان بوجود آورد. (شایان ذکر است که زلزله را نیز میتوان از طریق انفجار بمب اتمی در چاهای عمیق هم تولید کرد.)

هارپ چیست؟

هارپ یک پروژه تحقیقاتی است که در ظاهر برای بررسی و تحقیق درباره لایه ی آیونوسفیر (Ionosphere) و مطالعات معادن زیر زمینی (با استفاده از امواج رادیویی (ELF/ULF/VLF) تاسیس شده است. ولی در واقع “پروژه ای با تکنولوژی جنگ ستارگارن” به منظور کامل کردن یک سلاح جدید پایه گذاری گردیده است.
( توضیح آنکه: جنگ هایی که از امواج “رادیویی”، “لیزر” و “نیروی مغناطیسی” برای صدمه به نیروی مقابل استفاده شود به جنگ ستارگان معروف است و این اسم را از فیلم Star War گرفته اند)

آیونوسفیر چیست و کجاست؟
لایه ی آیونوسفیر در بالاترین لایه ی اتموسفیر (Atmosphere) قرار دارد.

1

این لایه تشعشات خطرناک “ماورای بنفش” و “اکس ری” خورشید را جذب کرده و مانند سقفی از ورود آنها به زمین جلوگیری می نماید تا زندگی بر روی کره زمین امکان پذیر گردد. همچنین به دلیل محیط الکتریکی موجود در آیونوسفیر از این لایه برای انعکاس امواج رادیوئی به اطراف زمین استفاده می شود. اگر این لایه به هر دلیلی دچار اختلال شود تاثیرات مخرب بسیار زیادی بر روی زمین می گذارد و زیستن را مختل می کند.
لایه آیونوسفیر چه ربطی به هارپ دارد؟
سیستم هارپ طوری طراحی شده است که بر روی آیونوسفیر تاثیر مستقیم داشته باشد. از نمونه های این تاثیرات قرمز و گداخته شدن و یا ذره بین نمودن لایه را میتوان نام برد.
این سیستم در حال حاظر از یک مجموعه آنتن های مخصوص (١٨٠ برج آنتن آلومنیومی به ارتفاع ۵٠/٢٣متر) تشکیل و برروی زمین وسیعی به مساحت ٢٣٠٠٠ متر مربع در آلاسکا (Alaska) نصب گردیده است.

این آنتن ها امواج مافوق کوتاه ELF/ULF/VLF را تولید و به آیونوسفیر پرتاب می کنند.

2

آنتن های هارپ در آلاسکا

اصولا امواج آنتن ها پس از اصابت به آیونوسفیر و بازگشت به زمین قادر اند نه تنها به عمق دریا بروند بلکه فرا تر رفته و به اعماق زمین نیز وارد شوند و عملکرد آن بمانند “رادیو ترموگرافی” (Radio Thermography) است که امروزه ژئولژیست ها برای اکتشافات مخازن مختلف شامل گاز و نفت استفاده می کنند. وقتی یک موج کوتاه “رادیو ترموگرافی” به داخل زمین فرستاده میشود به لایه های مختلف برخورد کرده و آن لایه ها را به لرزه می آورد  و از لرزش صدایی با فرکانسی مخصوص تولید و به سطح زمین باز میگردد که ژئولژیست ها از صدای بازگشت قادرند مخازن زیرزمینی را شناسایی کنند.
با این تفاوت که رادیو ترموگرافی سیستمی است که با قدرتی به کوچکی ٣٠ وات لایه های زیر زمینی را به لرزه درمی آورد و حال آنکه هارپ سیستم فوق الاده پیشرفته تری است که همان لایه های زمین را می تواند با استفاده از قدرتی برابر با ١,٠٠٠,٠٠٠,٠٠٠ (یک میلیارد) تا ,١٠,٠٠٠,٠٠٠,٠٠٠ (ده میلیارد) وات بلرزاند! بدیهی است که هر چقدر قدرت امواج بیشتر می شود, تاثیراتش بر روی آیونوسفیر و اثرات ذره بینی آن بالاتر می رود.

هدف از استفاده از این قدرت چیست؟

3

از نمودار فوق متوجه می شوید که آیونوسفیر گداخته شده (به رنگ قرمز دیده می شود) و سپس مثل یک قلب شروع به تپش میکند و از این تپش ها، فرکانس های فوق کوتاه تولید شده که پس از اصابت به زمین به داخل آن نفوذ می کند و در توضیحات زیر مشاهده خواهید کرد که چگونه از این فرکانس فوق کوتاه و نیرومند، زمین زلزله و خرابی تولید می شود.
برای درک چگونگی ایجاد زمین لرزه یک مثال می زنم: وقتی شخصی صحبت میکند، اول تارهای صوتی او میلرزند (مثل لرزش های ایجاد شده در آیونوسفیر). از این لرزش فرکانس صوتی تولید می شود و پس از اصابت به پرده گوشِ  شنونده، پرده گوش او را میلرزاند (مثل به لرزه در آوردن لایه های زیر زمین به سبب اصابت فرکانس های تولید شده از آیونسفیر) و سپس در گوش صدا تولید می شود و شنونده آنرا می شنود.

با کمی فکر کردن می توان متوجه این شد که تکنولوژی هارپ “با ویژگی معادن یابی” برای پیدا کردن مخزن های گازی و نفتی ساخته نشده است! زیرا برای پیدا کردن مخازن نیاز به یک میلیارد وات نیست و یک ترموگراف برای این کار کافیست. با توجه به تاثیرات هارپ بر روی آیونوسفیر و نهایتا تاثیرات آن بر روی زمین و وضعیت آب و هوا، می باید در مورد این تکنولوژی کمی جدی تر فکر کنیم. این تغییرات شامل خشکسالی در مناطقی که تا به حال بی سابقه بوده است، بارندگی های سیل آسا در جاهایی که به خشک بودن معروف هستند، طوفان ها و سونامی ها و ساده تر از همه ایجاد زلزله را میتوان برای هارپ به شمار آورد.
ناگفته نماند که امواج بازگشتی از آیونوسفیر، پس از ورود به عمق دریا میتوانند صدمات جانی برای موجودات دریایی، به خصوص نهنگ ها و دلفین ها را در بر داشته باشند.

توضیحات کوتاهی در مورد برخی از کاربرد های هارپ به شرح زیراند:

١- ایجاد موج Extreme Low Frequency) ELF) با فرکانس از ١ تا ٢٠ هرتس به توسط آیونوسفیر، که با برخورد امواج هارپ تولید شده و سپس به زمین فرستاده می شود و تا اعماق ٣۵ کیلومتری زمین نفوذ می کند که پس از برخورد به لایه های مختلف زیر زمینی تولید صدا نموده و در پی آن ایجاد زلزله می نماید.
٣٠ دقیقه قبل از زلزله ی سیچوان (Sichuan) در چین در سال ٢٠٠٨، واکنش گذاختگی آیونوسفیر در آسمان مشاهده شده است و در پی آن زلزله هولناک ٨ ریشتری در آنجا بوقوع پیوست.

4

5

٢- با قابلیت تکنولوژی “ترموگرافی” می تواند کلیه اطلاعات معدن های زیر زمینی کره زمین را در اعماق کم شناسایی کند و کلیه تاسیسات زیر زمینی کشورهای دیگر را دقیقا زیر مطالعه قرار دهد.
٣- ایجاد سونامی، خشکسالی، آتش فشان، سیل ها، طوفان هایی نظیر طوفان کاترینا در نیواورلئان (New Orleans) طوفان گانو عمان .
۴- انتقال نیروی برق از محل تاسیسات هارپ به نقطه ی دیگر از زمین و همچنین انتقال برق از زمین به ماهواره ها.
۵- ایجاد اختلال و کنترل فرکانس های نوری مغز در سطوحی به وسعت شهرها و ایجاد “غش” و تولید “وهم” در مغز انسانها.
۶- ایجاد اختلال در جریان برق و قطع برق شهری و اختلال در کار کامپیوتر هواپیماهای مسافربری (مقاله ای از شرکت بوئینگ (Boeing) در این رابطه بخوانید)، جت های جنگنده، کشتی ها، زیر دریایی ها و غیره.
٧- ایجاد انفجار های عظیم زیر زمینی با قدرت بمب های اتمی و بدون تولید اشعه های رادیو اکتیو (Radioactive).
٨- اختلال درعملکرد طبیعی آیونوسفیر که چرخش زمین را در کنترل دارد. احتمال بسیار میرود که درصورت دستکاری های متناوب تاثیراتی در حرکت چرخشی زمین ایجاد گردد، بدین صورت که یا چرخش را سرعت بخشیده و یا کند نماید.
٩- ایجاد دیوارهای رادیویی ضد هواپیما و ضد موشک.
بنابراین می توان به راحتی گفت که همه اسلحه های جنگی معمول و متداول امروزه در مقابل با این تکنولوژی جدید کاملا متروکه به شمار میایند به گونه ای که “هارپ” میتواند با یک عملکرد کلیه کامپیوتر های یک هواپیما را از فواصل دور از کار انداخته و آنرا سقوط دهد.
حالا با دقت متوجه میشوید که هارپ استفاده های زیادی بعنوان تهدید و یا سرکار گذاشتن کشورها دارد. مثلا می خواهند به کشوری حمله کنند در این صورت برای جلوگیری از مزاحمت احتمالی کشور همسایه برای آنها زمین لرزه می آورد و با سرکار گذاشتن آن کشور، برنامه های شوم خود را اجرا می کنند.   لذا می بینیم قبل از سال ۱۹۹۷ آمریکا همه تجهیزات نظامی خود را نمی فروخت  بلکه بعضی را انحصاراً در اختیار خود قرار میداد اما از آن تاریخ به بعد،  می بینیم همه تولیدات نظامی را خود را می فروشد چون به صلاحی بالاتر از آن دست یافته است.

اینک اشاره ای به ایجاد زلزله توسط هارپ می نمائیم.

در ابتدا نگاهی می کنیم به تعداد زمین لرزه هایی که در بیست سال اخیر در ایران رخ داده اند. این اطلاعات از وب سایت “پژوهشگاه زلزله شناسی ایران” گرفته شده است،  نمودار زیر با توجه به تعداد زمین لرزه های بالای ۳ ریشتر تهیه شده است.
نکته ی مورد توجه اینجاست که سیستم هارپ در سال ١٩٩٨ (١٣٧٧) تکمیل شد و این مصادف با سالی است که از آن به بعد،  تعداد زمین لرزه ها در ایران افزایش پیدا کرده است.

6

همان طور که مشاهده می کنید، تعداد زمین لرزه هایی که در ایران در بیست سال اخیر رخ داده رو به افزایش بوده است، محاسبات اینگونه نشان میدهد که:
٧/٢٠٨ میانگین بین دهه ی ١٣۶٧-١٣٧٧
۴/۶٣٩ میانگین بین دهه ی ١٣٧٧-١٣٨٧
افزایش در دهه اخیر برابر با : ۴/٢٠۶ درصد
برای مقایسه نگاهی می کنیم به تعداد زمین لرزه های بیست سال اخیر در نیوزیلند که یکی از زلزله خیزترین کشورهای دنیا می باشد.   اطلاعات را از وب سایت “جی ان اس – نیوزیلند” به دست آمده است.

7

٣/١۵۵٩٣ میانگین بین دهه ی ١٣۶٧-١٣٧٧
٢/١۵٢٠۶ میانگین بین دهه ی ١٣٧٧-١٣٨٧
کاهش در دهه اخیر برابر با: ۴۶/٢ درصد

اگر به نمودار زلزله در آلاسکا، که مجموعه ی هارپ در آن واقع است دقت کنیم متوجه افزایش بسیار غیر طبیعی را در سال ١٣٨١ مشاهده می کنیم که تعداد زمین لرزه ها به یکباره چهار برابر سال های قبل می شود. این تغییر ناگهانی شاید به دلیل آزمایشات تحقیقاتی مسئولین هارپ در این ایالت باشد. اطلاعات زیر از از وب سایت “مرکز اطلاعاتی زمین لرزه آلاسکا” به دست آمده است

8

٩/۴٧٧٣ میانگین بین دهه ی ١٣۶٧-١٣٧٧
۴/١٨۶۵٨ میانگین بین دهه ی ١٣٧٧-١٣٨٧
افزایش در دهه اخیر برابر با : ٨/٢٩٠

چرا درصد زلزله ها در عمق ١۴ کیلومتر در ایران اینگونه افزایش یافته است؟
جالب است در حین جستجو ها به یک عدد ویژه ای برخورد کردم که به نظرم غیر واقعی رسید. سئوالی برایم پیش آمد که چگونه اغلب زمین لرزه ها در چند سال اخیر در ایران در عمق ١۴ کیلومتر اتفاق افتاده اند؟ و وقتی نگاهی به دهه قبل انداختم متوجه شدم که عملا درصد زمین لرزه ها در این عمق یا صفر بوده اند و یا حد اکثر تا دو درصد

9

یاد آور می شویم: زمین لرزه های خطر ناک در لبه های “رگه گسل” یا “Fault lines” تولید میگردند.

ارگ بم ما چه شد؟

10

بم بعد از ٢٠٠٠ سال ایستایی؟!
در اواخر آذر ماه ١٣٨٧ در اینترنت به دنبال مطالبی در مورد زلزله در ایران بودم، که به تالار گفتگو وب سایت پی سی ورلد رسیدم. در آنجا به مطلبی که شخصی با نام “عادل کهن” (adelkohan) در مورد وقوع زلزله های پی در پی بندر لنگه نوشته بود برخورد کردم که در زیر مشاهده می کنید:
من ساکن بندرلنگه هستم، شهری کوچک در کنار خلیج فارس.
دو هفته قبل زلزله زیاد میومد که کمتر از ۳ ریشتر بود. این زلزله ها تا دو هفته ادامه داشتند. در موقع زلزله بعضی از قسمت های دریا برای چند لحظه قرمز میشد و در این دو هفته ماهی ها میمردند و بعضی ها هم سوخته بودند. بعد چند روز بوی بد (مثل بوی فاضلاب) از طرف دریا به سمت شهر اومد.
در اخبار استان گفته بود که این به خاطر جلبک های سمی در دریا است (که من در این ٢٧ سالی که در بندرلنگه بودم جلبک سمی نشنیده بودم). بعد از این اعلام کرد که ماهی های بعضی مناطق استان را کسی مصرف نکند.
من یک تکه از فیلم حادثه عجیب که در دریا رخ داده می گذارم و نگاه کنید.
من خودم وقتی یک هفته زلزله پشت سر هم میکرد گفتم حتما کوه آتشفشان توی دریا است…

11

مرگ دسته جمعی دلفین ها
دلیل های مختلفی برای مرگ این دلفین ها آورده شد ولی اگر از من می پرسید هیچ کدام قانع کننده نیستند. این دلفین ها کاملا مشخص است که سوخته اند! اینکه “خودکشی” کرده اند، یا اینکه به خاطر “فعالیت های صیادی” مرده اند جوابگوی سوختگی بدن های آنها را نمیدهد!

آیا پاسخ به سئوال مرگ دلفین ها در خیلج فارس “هارپ” نیست؟

12

13

مرگ دسته جمعی هزاران ماهی در سواحل شیلی

14

بارش جسد هزاران پرنده سیاه بال قرمز

15

جنازه‌های سوخته کلاغ‌ها در سوئدهارپ (HAARP) یک پروژه ایست که مسئولین اعلام کردند برای “بررسی و تحقیق” درباره لایه ی آیونوسفیر بر پا شده است. ولی در واقع این یک سلاح پیشرفته ی جنگی جدید است که کلیه ی اسلحه های صده ی قرن بیستم را فلج می کند

باز هم در رابطه با هارپ

17

دکتر بگیش هارپ را یک سلاح معرفی می‌کند

بنابراین می‌توان هارپ را یک اسلحه عظیم نوین دانست که هزینه‌های آن به طور مشترک از طرف نیروی هوایی و دریایی ارتش آمریکا، آژانس تحقیقاتی پروژه‌های دفاعی پیشرفته ی آمریکا و دانشگاه آلاسکا تامین می‌شود. در واقع «هارپ» یک سلاح تمام عیار آب و هوایی است که با ارسال یک انرژی عظیم به لایه فوقانی اتمسفر، مولکول‌های تشکیل دهنده آن را به جنبش درآورده و به بازتاب قوی انرژی حاصل از این جنبش وادار می‌کند که این انرژی پس از هدایت شدن توسط سیستم هارپ می‌تواند اختلالات گسترده‌ای مانند خشکسالی، بارش برف و باران، سرمای شدید، سونامی، توفان، زلزله و… در نقطه معینی از کره زمین به وجود آورد.

18

آنتن‌های هارپ
هارپ شامل ده‌ها برج آنتن آلومنیومی بر روی زمینی به مساحت ۲۳ هزار متر مربع در آلاسکا ‌است که امواج مافوق کوتاه تولید کرده و به یونوسفر می‌فرستند. هریک از این آنتن‌ها به فرستنده ای به قدرت یک میلیون وات متصل است. قدرت نهایی این آنتن‌ها با توسعه بیشتر به یک میلیارد وات افزایش یافت که از ۳۶۰ آنتن به دست می‌آید. فرستنده‌ها توسط ۶ توربین به قدرت هریک ۳۶۰۰ اسب بخار تغذیه می‌شوند و به ازای هر روز ۹۵ تن مازوت مصرف می‌کنند.

19

دکتر محمدعلی رحمانی نیا، زمین شناس، کارشناس زلزله شناسی و استاد دانشگاه نیز در تحلیل موضوع هارپ می‌گوید: «در وهله اول باید اشاره کنم که «هارپ» پروژه ای است توسط چند کشور جهان از جمله آمریکا، روسیه، ژاپن، کانادا و… دنبال می‌شود و هدف آنها نیز شناخت لایه آیونوسفر و مطالعه آن است و در واقع پروژه هارپ فقط مختص آمریکا یا یک کشور خاصی نیست، از طرفی هم ارتش آمریکا در بخش نیروهای دریایی و هوایی پروژه ای را درباره جنگ ستارگان دنبال می‌کنند و هدفشان این است که بتوانند امواج الکترومغناطیسی را بر روی زمین برگردانند، که اگر بتوانند این کار را انجام دهند خواهند توانست حرارت زیادی را در نقطه ای از زمین ایجاد کنند.»

نتایج:
همانطور که گفته شد ارتعاشات رادیویی هارپ باعث سرخ شدن لایه آیونوسفیر شده و این لایه را به نوسان در می آورد.
این نوسانات به نوبه خود موجب صدا با فرکانس های کوتاه از ١ تا ٢٠ هرتس می شوند که فرکانس
(Extremely Low Frequency/Ultra Low Frequency ELF/ULF) نام دارند. این فرکانس ها پس از نفوذ به زمین، زمین زلزله ایجاد می کنند.
با توجه به ازدیاد درصد زلزله در سطح ایران در دهه اخیر نسبت به دهه پیشین که متجاوز به ۴/٢٠۶ % بوده است میتوان به وجود تاثیرات دیگری در ایجاد زلزله های مصنوعی پی برد، خصوصا آنکه این ازدیاد پس از آغاز فعالیت های هارپ واقع شده اند.

پیشنهادات برای پیش اخطار:

اینکه همه باید در مورد هارپ و ماهواره هایی که دارای چنین تکنولوژی هستند کاملا آگاه و مطلع باشند هیچ شکی نیست و قصد من در جمع آوری این اطلاعات صرفا به همین منظور نیز بوده است. بنابراین تقاضای ما از شما خواننده ی محترم با فروتنی چیزی جز این نیست که آنچه را که در این مقاله خوانده اید به دیگران انتقال دهید.
برای پیشگیری و دریافت پیش اخطار از این قبیل زلزله ها میتوان ایستگاهایی در حوزه های وسیع تاسیس و بکار گرفت و با اندازه گیری فرکانس صداهایی که از آسمان می آید به بروز این زلزله پی برد.
زمان دریافت پیش اخطارهای ELF بین ١۵ دقیقه تا ٣ ساعت قبل از وقوع زلزله متغیر است. زلزله ی چین ۳۰ دقیقه پس از مشاهده ی سرخی آیونوسفیر به وقوع پیوست.
اندازه گیری فرکانسELF/ULF در جاهایی که خالی از فرکانسهای مزاحم دیگر از قبیل برق فشار قوی، فرودگاه ها، ایستگاه های رادیویی و تلفنی میباشد، انجام پذیر است.
نمونه ای از یک دستگاه ELF/ULF سنج دستی و یک دستکاه Magnetometer را در زیر مشاهده میکنید. برای اطلاعاب بیشتر بر روی آنها اشاره کنید.

2120

ELF/ULF Receivers 0.01Hz-40Hz Bell-5180-Magnetometer

منبع:http://mehdiameli.com/?p=2252


برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

نویسنده : محمد Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : پنجشنبه, تیر ۱۲ام, ۱۳۹۳
ساعت : ۱۸:۱۷

با سلام در ایران از هارپ فقط روی شعار مرگ بر آمریکا کار کردن و بیشتر جنبه سیاسی دارد تا علمی اگر به صورت علمی تر بحث شود بهتر میتوان مقصد و مقصود سازندگان آنرا شناخت ، در این که هارپ می تواند یک سلاح مخرب اقلیمی باشد شکی نیست اما ما با کارهای بی برنامه مان کاری به سر طبیعت آورده ایم که هیچ هارپی نمی تواند بیاورد نمونه آن زیاد است و خودتان در این زمینه صاحب نظرید از مطلبتون سپاسگذارم.

نویسنده : حسن Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : یکشنبه, آبان ۲۵ام, ۱۳۹۳
ساعت : ۱۰:۴۷

ویدئویی در همه سایت ها منتشر شده از هارپ در خلیج فارس. در واقع پدیده “واتراسپات” “Waterspout” که یک پدیده متداول آب و هوایی در اقیانوسها و دریاها است بدلیل ناشناخته بودن در ایران به عنوان هارپ شناخته شده. هارپ یک تکنولوژی غیر قابل انکار است. اما همه اخبار در مورد تاثیر هارپ بر زلزله ها و پدیده های آب و هوایی در حد شایعه و حدس و گمان است تا بر پایه استدلال های علمی و عقلانی. مثل همین عکسی که از حالت تجزیه نور در ابرها در همین صفحه گذاشته شده… که همین هم یک پدیده طبیعی به علت عبور نور خورشید از کریستالهای یخ ابر سیروس است. نه هارپ….

نویسنده : حسن Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : یکشنبه, آبان ۲۵ام, ۱۳۹۳
ساعت : ۱۰:۵۸

در این مورد شما رو به مقاله مجله اکولوژیست سال ۲۰۰۷ در مورد هارپ ارجاع می دهم
http://www.theecologist.org/blogs_and_comments/commentators/other_comments/269372/weather_warfare.html

نویسنده : مهران فاطمی Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : دوشنبه, آبان ۲۶ام, ۱۳۹۳
ساعت : ۱۲:۵۵

سلام و ادب
سپاسگزارم

نویسنده : عزتی European Union
تاریخ : شنبه, فروردین ۳۱ام, ۱۳۹۸
ساعت : ۱۲:۵۱

من بیست سال پیش از معلمم که در زلزله رودبار بوده شنیدم که در زمان زلزله آسمان قرمز بوده.اینهمه آدم در طی این سالها بیهوده کشته شدند.متاسفم

نویسنده : مرضیه ابراهیمی Romania
تاریخ : شنبه, آذر ۱۳ام, ۱۴۰۰
ساعت : ۱۲:۱۲

سلام و سپاس

از شما به خاطر روشنگری تان تشکر میکنم. من هیات علمی علوم پزشکی هستم. لطفا با توجه به تخصصتان واقعیت های علمی بیشتر در زمینه هارپ را منتشر کنید!! هرچند که مقالات علمی معتبر هم در دست مافیای قدرت جهانخواران است .باید راهی برای دستیابی و نشر اطلاعات صحیح در مورد هارپ پیداکنیم .

نویسنده : admin Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : شنبه, دی ۱۱ام, ۱۴۰۰
ساعت : ۱۴:۲۴

درود بر شما
در صورت وجود اطلاعاتی تازه در این زمینه مطمئنا بازنشر خواهد شد.
پاینده باشید

نویسنده : عباس Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : پنجشنبه, اسفند ۲۶ام, ۱۴۰۰
ساعت : ۲۰:۵۸

سلام آخه این چه استدلالی هستش که با برخورد امواج ماکروویو لایه های زمین رو به حرکت در بیاریم و زمین لرزه ایجاد کنیم افراد اون منطقه درک نمیکنن اون امواج رو نفهمن ابزار الکترونیکی کامل از کار نمی افته آسیب نمیبینه بره داخل زمین آسیب میزنه آخه چه استدلالی هست حالا اگه براذشناسایی معادن زیر زمینی کشورهای دیگه بگن استفاده میشه یه حرفیه

نویسنده : عباس Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : پنجشنبه, اسفند ۲۶ام, ۱۴۰۰
ساعت : ۲۱:۰۲

ولی واقعا در مورد آب وهوا ممکنه درست باشه تغییر اقلیم وبارندگی

نویسنده : حسن Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : دوشنبه, دی ۴ام, ۱۴۰۲
ساعت : ۱۳:۵۷

آفرین








avatar

نویسنده: مهران فاطمی

مهران فاطمی دانشجوی دکترای آب و هواشناسی گرایش مخاطرات آب و هوایی دانشگاه یزد