امروز:پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
زمان انتشار : جمعه, اسفند 22ام, 1393 | پرینت مطلب |سید اسعد حسینی| بازديد: 1,060 بار

افزایش خطر خودکشی مردان با تشدید آلودگی هوا

نتایج تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران آمریکایی حاکی از آن است که حتی قرار گرفتن کوتاه‌مدت در معرض آلاینده‌هایی مانند دی‌اکسید نیتروژن و ریزگرد ممکن است خطر خودکشی بویژه در میان مردان ۳۶ تا ۶۴ ساله را افزایش دهد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، دانشمندان دانشگاه یوتا بر این باورند که سطوح بالاتر آلاینده‌ها در تعامل با سایر عوامل ممکن است منجر به افزایش خطر خودکشی شود.

محققان هنوز دقیقا دلیل بالا بودن خطر خودکشی در این دو گروه را نمی‌دانند؛ به گمان آن‌ها، ممکن است این دو گروه یا در معرض سطوح بالای آلاینده‌های هوا قرار داشته یا عوامل دیگری باعث حساس شدن آنها به اثرات آلاینده‌ها شده باشد.

این محققان به بررسی سوابق بیش از ۱۵۰۰ نفر پرداختند که بین اول ژانویه ۲۰۰۰ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۰ در اثر خودکشی درگذشته بودند. احتمال ارتکاب خودکشی برای افرادی که دو تا سه روز قبل از مرگشان در معرض سطوح افزایش‌یافته دی‌اکسید نیتروژن قرار داشتند، ۲۰ درصد بالاتر بود.

همچنین افرادی که دو تا سه روز پیش از تجربه خودکشی، در معرض غلظت‌های بالای ریزگردها قرار داشتند، پنج درصد بیشتر احتمال داشت خودکشی کنند.

مردان پس از مواجهه کوتاه‌مدت با دی‌اکسید کربن، ۲۵ درصد احتمال خودکشی بیشتر را تجربه کرده بودند که این احتمال در مردانی که زمان کوتاهی را در معرض ریزگردها قرار داشتند، شش درصد بیشتر بود.

علاوه بر آن، احتمال خودکشی در افراد بین ۳۶ تا ۶۴ ساله که مدت کوتاهی را در معرض دی‌اکسید نیتروژن قرار داشتند، ۲۰ درصد بیشتر بوده که این میزان در مواجهه کوتاه‌مدت با ریزگردها، هفت درصد گزارش شد.

نتایج این پژوهش در مجله Epidemiology منتشر شده است



مطالب مرتبط

نویسنده : zahra Iran (ISLAMIC Republic Of)
تاریخ : جمعه, خرداد ۲۹ام, ۱۳۹۴
ساعت : ۱۲:۲۸

باسلام
سلام دکتر حسینی
مجله علمی پژوهشی برای ارسال مقاله اقلیم پزشکی که سریع جواب بدند می شناسید
یه مقاله رو فرستادیم خوارزمی که ۷ ماهه مسکوت مونده
دنبال مجله ای هستم مقاله دیگه مم حیف نشه
ممنون میشم شما یا همکارانتون اگر سراغ دارید راهنمایی کنید

نویسنده : سید اسعد حسینی Spain
تاریخ : شنبه, خرداد ۳۰ام, ۱۳۹۴
ساعت : ۱۷:۵۷

با سلام
متاسفانه باید گفت چنین مجلاتی که در کمترین زمان ممکن این کار رو انجام بدن در داخل کشور (حداقل در زمینه اقلیم و جغرافیا) موجود نیست سعی کنید واسه مجلات دانشگاه های علوم پزشکی (در صورت موجود بودن، دانشگاه های علوم پزشکی استان مورد مطالعه) بفرستید که بیشتر استقبال می کنند.
با آرزوی موفقیت بیشتر








avatar

نویسنده: سید اسعد حسینی

دکتری اقلیم شناسی از دانشگاه محقق اردبیلی